grasstrook
homenorm
homehover
plattegrondnorm
uitnorm
reserverennorm
contactnorm
plattegrondhover
uithover
reserverenhover
contacthover
zwembad
algemeen
contact1
receptie1

Vakantiepark De Byvanck

Melkweg 2

7037 CN Beek

(gem. Montferland)

Tel.: 0031 (0)316 531413

Fax: 0031 (0)316 532011

E-mail: info@byvanck.nl

www.debyvanck.nl

Tarieven jaarplaatsen

Tarieven bungalows

Tarieven tourplaatsen

Reserveringsformulier

Algemene voorwaarden

twitterbird
facebook
Fietsweer
Beek
Meer fietsweer in Beek

Webdesign: Montferland Ontwerp Bureau © 2014

home
byvancktelnr

Vakantiepark De Byvanck

U vindt vakantiepark De Byvanck even buiten het plaatsje Beek, aan de voet van de Montferlandse heuvels. Het Montferland gelegen in de Gelderse Achterhoek, ligt in één van de mooiste streken van Nederland en is ieder seizoen weer helemaal anders. Zowel het witte sneeuwlandschap als de zomerse aanblik zijn mooie plaatjes om te zien. Het kenmerkt zich door z'n karakteristieke landschap en culturele tradities met veel kastelen, musea en andere historische gebouwen die de geschiedenis van stad en streek vertellen. De talloze fiets- en wandelroutes brengen u naar de mooiste plekjes in dit unieke stukje Nederland.

 

Sfeer

De sfeer in ons park wordt gekenmerkt door rust en ruimte. Naast de huurbungalows en kampeerplaatsen zijn er in ons park ook bungalows en stacaravans die in eigen beheer van de gasten zijn. Deze gasten komen zeer regelmatig een weekend, week of voor een langere periode bij ons.

In de loop van de jaren is er zo een hechte gemeenschap van mensen ontstaan die in ons park min of meer hun tweede woning hebben.

 

Bungalow huren of kamperen?

Met een oppervlakte van ruim zeven hectare biedt De Byvanck volop mogelijkheden voor alle vormen van recreatie.

De luxe, traditioneel gebouwde recreatiewoningen bieden plaats aan vier tot zes personen. De bungalows zijn het hele jaar door te huur voor de periode van een week, een midweek of een weekend.

Daarnaast is er ruim voldoende gelegenheid voor een verblijf in uw eigen tent of caravan op fraaie plekjes met voldoende ruimte en privacy. Ter ontspanning kunt u gebruik maken van onze sauna, het zwembad of de tafeltennistafel. Tevens kunt u genieten van een drankje en een snack in onze horecagelegenheid.

Mogelijkheden in de omgeving

In de omgeving zijn diverse stadjes en dorpjes waar van alles te beleven is. Op drie km afstand vindt u het dorp Beek. Dit dorp heeft zo'n 2.300 inwoners en er zijn diverse winkeltjes, een bakkerij, slagerij, supermarkt en antiek- en curiosazaken. Ook zijn er diverse cafés en restaurants. Op vijf km afstand ligt de Duitse stad Elten. In de nabije omgeving liggen verder nog de plaatsen Didam (vier km), Doetinchem (tien km) en het middeleeuwse stadje 's-Heerenberg (vijf km) met Kasteel Huis Bergh. Voor een dagje uit in de omgeving bekijk ook eens de uittips op deze site.

Internet

Tijdens uw verblijf heeft u de beschikking over draadloos internet in het hele park.

 

Overdekt zwembad

De Byvanck beschikt over een overdekt zwembad van circa 72 m2. De temperatuur van het water is ± 30 ºC. De hygiëne van het zwembad is uitstekend en het zwembad wordt met de grootste zorg onderhouden. Het zwembad is het hele jaar door geopend. Gasten van het park kunnen gratis gebruik maken van het zwembad. Bezoekers betalen € 2,50 per keer.

 

Sauna

Ook heeft het zwembad een sauna waar maximaal 4 personen tegelijkertijd in kunnen.

 

Toiletgebouw

Het toiletgebouw is van alle gemakken voorzien. In het gebouw bevinden zich wastafels, individuele wascabines met douche en wastafel, privé zittoiletten, stortbak voor chemisch toilet en een babyroom. Daarnaast beschikt deze ruimte over een wasmachine en -droger.

 

Mini Resto

De mini resto is het trefpunt van het park; hier kunt u een kaartje leggen, een snack nuttigen of buiten op het terras een potje tafeltennis spelen.

faciliteiten
omgeving
overons

www.huisbergh.nl

www.janklaassen.nl

www.emmerich.de

www.embricana.de

 

of blader in de

Montferland

Vakantiekrant

pijl
Wifilogo1
jaarplaats
omgevinghover
bungalow
bungalowhover
tourplaats
tourplaatshover
verkoop
verkoophover
acsilogo1
Wifilogo1a
bestdeals1
nieuws1
nieuwpag
kalender
naarboven
nieuwskader1

Openingstijden receptie

Maandag t/m

vrijdag

09.00 - 11.30 uur

13.30 - 15.00 uur

Zaterdag

09.00 - 12.00 uur

13.00 - 17.00 uur

Zondag

10.00 - 12.00 uur

13.00 - 15.00 uur

In noodgevallen kunt u altijd contact opnemen via de intercom of via het nummer 0316-531413.

Maak gebruik van aantrekkelijke kortingen, volg de link van de CampingCard ACSI voor meer informatie.

Kom ook voordelig kamperen in het laagseizoen met de Best Deal Camping Card.

bestdeals2
CCpasnl3d2014small
PAG01MVK2013

Openingstijden zwembad

Het zwembad is van vrijdag t/m zondag regelmatig geopend. Dit i.v.m. wisselende school-zwemlestijden op de doordeweekse dagen.

PAG01MVK2013