Vakantiepark De Byvanck

Camping Montferlandse heuvels

Vakantiepark De Byvanck

Een oase van rust in de Gelderse Achterhoek

U vindt Vakantiepark De Byvanck even buiten het plaatsje Beek, aan de voet van de Montferlandse heuvels. Het Montferland gelegen in de Gelderse Achterhoek, ligt in één van de mooiste streken van Nederland en is ieder seizoen weer helemaal anders. Zowel het witte sneeuwlandschap als de zomerse aanblik zijn mooie plaatjes om te zien. Het kenmerkt zich door z'n karakteristieke landschap en culturele tradities met veel kastelen, musea en andere historische gebouwen die de geschiedenis van stad en streek vertellen. De talloze fiets- en wandelroutes brengen u naar de mooiste plekjes in dit unieke stukje Nederland.

Reserveer direct

Huren of liever kamperen?

Met een oppervlakte van ruim zeven hectare biedt 'De Byvanck' volop mogelijkheden. De luxe, traditioneel gebouwde recreatiewoningen bieden plaats aan vier tot zes personen. De bungalows zijn het hele jaar door te huur voor de periode van een week, een midweek of een weekend. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor een verblijf in uw eigen caravan, tent of camper op fijne plaatsen met voldoende ruimte en privacy.

Overdekt zwemmen

Het hele jaar lang

De Byvanck beschikt over een overdekt zwembad van circa 72 m². De temperatuur van het water is ± 30 °C. De hygiëne van het zwembad is uitstekend en het zwembad wordt met de grootste zorg onderhouden. Het zwembad is het hele jaar door geopend.

Bekijk alle faciliteiten